Що робити, якщо холод
І якщо ви часто мерзнете, переходите на «спекотні» продукти: м'ясо, риба, горіхи, картопля, сир, гарбуз, курага, банани, виноград. Ще допомагають цибуля та хрін, але це на любителя. І, найголовніше, не забувайте про спеції: імбир, кориця, каррі, перець, кмин і часник – вони зігрівають майже миттєво.
Низький рівень заліза є однією з найпоширеніших причин постійного відчуття холоду. І ось чому: залізо є ключовим мінералом, який допомагає червоним кров'яним клітинам переносити кисень по всьому тілу, доставляючи тепло та поживні речовини у кожну клітину. Збережена копія
Залізо відіграє важливу роль у забезпеченні тканин киснем. При дефіциті заліза наступають збої в терморегуляції, в результаті людині постійно холодно. Гнучкість може бути симптомом неврологічного захворювання або наслідком черепно-мозкових трав, деяких психічних розладів.