Як зробити котлети з вареної печінки
Котлети розпадаються через неправильного співвідношення інгредієнтів. У страві використовується як печінковий, але борошняний компонент. Другий додається з метою "скріпити" фарш.
У котлетах із печінки багато магнію, заліза, цинку, калію. Вживати такі котлети корисно для печінки, підвищення рівня гемоглобіну в крові, нормалізації роботи серцевого м'яза..
Як приготувати
- Печінка перекрутіть на м'ясорубці. Потім перекрутіть цибулю, моркву.
- Вбийте яйце, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перець.
- Всипте борошно.
- Все добре перемішайте.
- На сковороду налийте олію, викладіть котлети.
- Смажте їх на помірному вогні протягом 15 хвилин.
- Ось такі печінкові котлети вийшли!