Як зробити котлети з вареної печінки

Як зробити котлети з вареної печінки

Котлети розпадаються через неправильного співвідношення інгредієнтів. У страві використовується як печінковий, але борошняний компонент. Другий додається з метою "скріпити" фарш.

У котлетах із печінки багато магнію, заліза, цинку, калію. Вживати такі котлети корисно для печінки, підвищення рівня гемоглобіну в крові, нормалізації роботи серцевого м'яза..

Як приготувати

  1. Печінка перекрутіть на м'ясорубці. Потім перекрутіть цибулю, моркву.
  2. Вбийте яйце, додайте|добавляйте| сіль|соль| і перець.
  3. Всипте борошно.
  4. Все добре перемішайте.
  5. На сковороду налийте олію, викладіть котлети.
  6. Смажте їх на помірному вогні протягом 15 хвилин.
  7. Ось такі печінкові котлети вийшли!

Ви могли пропустити