Рубник м'яса що робить

Рубник м'яса що робить

Обвальник (як і обвальник-жилощик) працює з сирим м'ясом. До нього надходять частини туші тварини після «розкроювання» (анатомічного оброблення, яким займається розкрійник). Завдання обвальника – За допомогою ножа чисто і не пошкодивши відокремити м'язи від кісток.

Професія Обвалювальник м'яса в Росії  Обвалювальник м'яса – це спеціаліст, який займається ручним або механічним обробленням туш тварин, птахів та риби.

Обов'язки: жилівка м'яса та субпродуктів усіх видів, різання на шматки встановленого розміру та розбирання жилованого м'яса за сортами; відділення сухожиль, плівок, великих кровоносних судин, жиру, залишків кісток та хрящів; контроль якості заточування інструменту.

Обов'язки обвалювача м'яса Посадові обов'язки обвальника не зазнали значних змін з часом: обробка туш, відділення м'яса від кісток та приготування м'ясних напівфабрикатів. При цьому інструментарій значно розширився – тепер у розпорядженні обвальника і ножі, і ручні, і механічні пилки. Збережена копія

Ви могли пропустити