Як можна приготувати куропатку в домашніх умовах

Як можна приготувати куропатку в домашніх умовах

Куріпок тушкують, варять, смажать, готують на грилі, фарширують. Філе кладуть у салати, роблять з нього начинку для пирогів та піци. Супи з пернатої дичини готують рідко, переважно лише бульйон. Його треба варити на повільному вогні 3-4 години. Збережена копія

Готуйте поки куріпки не стануть м'якими, поливаючи потроху бульйоном. Час приготування близько 30-40 хвилин.

Природні вороги куріпок з роду Perdix Ворогів у птахів багато: шуліки, яструби, сови, кречети, лисиці, песці. На підростаюче покоління іноді полюють ворони. Для яєць небезпеку становлять вужі та їжаки, які можуть розоряти гнізда.

Ви могли пропустити