Як зберігати каву в зернах правильно
У холодильнику багато різних запахів і легко утворюється конденсат. Морозилка підходить лише для тривалого зберігання кавових зерен. Перевага морозилки – зерна не окислюються, кавові олії замерзають і смак зберігається.
Кавові зерна. У герметично закритій упаковці – не більше 2 років. У відкритій – 15 днів. Цілісні кавові зерна, після розтину упаковки, краще пересипати в скляну банку з герметичною кришкою. У такий спосіб зерна можна зберігати 6 місяців.
щоразу після використання пакет слід щільно згортати. Бажано перед цим випустити з нього повітря максимум, для цього пачку потрібно добре стиснути; зберігати каву краще в банках або судинах з кришкою, що щільно загвинчується. Збережена копія