Як правильно викласти нарізку з ковбаси

Як правильно викласти нарізку з ковбаси

У російській кухні ковбаса та нарізка ставиться на стіл поруч із хлібом, огірками, салатами та іншими закусками, в англосаксонській кухні м'ясне асорті найчастіше викладається на страви чи дошки разом із сирами і подається під вино (під аперитив).

Для нарізки ковбаси та взагалі м'ясних продуктів я раджу використовувати окремі ніж та дошку. Друге важливе правило – ріжте рівно стільки, скільки збираєтеся з'їсти. Тому що нарізана ковбаса завітрюється і смак її псується. Якщо нарізка все ж таки залишилася, зберігати її в холодильнику бажано не довше доби.

Слайсери (скибки) створені спеціально для швидкого нарізування продуктів у великих обсягах. Електричний ніж може бути стаціонарним чи ручним. Але в обох випадках він дає можливість дуже тонко нарізати ковбасу та інші продукти, вибравши товщину та кут нарізки. Нарізування гострим ножем.

Ви могли пропустити