Як зробити салат з редьки білої
Як це є Зі свіжої білої редьки готують салати, закуски, гарніри.. Скибочки редьки обсмажують і додають у рагу та супи. Білу редьку тушкують і маринують, додають у локшину та морепродукти.
Поріжте коренеплід на часточки або потріть на тертці, залийте окропом, процідіть воду і залийте. Зачекайте 20 хвилин. Якщо гіркота не зникла, повторіть процедуру втретє. Щоправда, разом із пікантним смаком з редьки піде і частина корисних речовин.
Рецепт салату: Редьку натерти на великій тертці, обдати окропом, підсушити та змішати з дрібно нарізаною цибулею. Заправити оцтом, перцем, сіллю за смаком, полити олією, посипати зеленню петрушки.