Як можна зробити рибу гарячого копчення

Як можна зробити рибу гарячого копчення

Як зробити рибу гарячого копчення у домашніх умовах?

Підготовлену рибу кладуть на укріплені вгорі палиці, під нею розводять багаття, підкидаючи в нього вільхові та осикові гнилі, шишки, вологе листя, щоб тушки обтікав густий гарячий дим. Через 1-3 години (залежно від величини тушок) риба буде готова до вживання. Збережена копіяПохожі

Як правильно приготувати рибу?

КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

  1. Крок 1. Внутрішності витягти, зробивши надріз на черевці до зябер. …
  2. Всередині та зовні натерти сіллю. Залишити на 20 хв.
  3. Поставити коптильню на вогонь, на дно укласти вільхову тріску, попередньо змочивши її водою. …
  4. Рибу можна їсти як у холодному, так і у гарячому вигляді.

Збережена копія

Ви могли пропустити