Як можна зробити рибу гарячого копчення
Як зробити рибу гарячого копчення у домашніх умовах?
Підготовлену рибу кладуть на укріплені вгорі палиці, під нею розводять багаття, підкидаючи в нього вільхові та осикові гнилі, шишки, вологе листя, щоб тушки обтікав густий гарячий дим. Через 1-3 години (залежно від величини тушок) риба буде готова до вживання. Збережена копіяПохожі
Як правильно приготувати рибу?
КРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
- Крок 1. Внутрішності витягти, зробивши надріз на черевці до зябер. …
- Всередині та зовні натерти сіллю. Залишити на 20 хв.
- Поставити коптильню на вогонь, на дно укласти вільхову тріску, попередньо змочивши її водою. …
- Рибу можна їсти як у холодному, так і у гарячому вигляді.
Збережена копія