Як зробити каву голд
Для збивання в баночці обдайте її спочатку окропом щоб вона зігрілася і не бризкала коли почнете збивати. Також кладемо потрібну кількість цукру і кава , додаємо трохи води. У баночку додаємо більше води ніж при збиванні міксером, але не перестараємося. Чим більше води, тим більше піни і вона "пушче". Збережена копія
Особлива золота обсмажування дозволяє підкреслити нюанси, властиві сорту Арабіки та розкрити всю суть зерна, зберігаючи все натуральне багатство смаку.
Кава у чашці + звичайне ситечко
- Засипте мелений кава у чашку.
- Залийте в чашку воду до країв. …
- Зачекайте три хвилини і розмішайте кавову шапку, що утворилася.
- Почекавши ще хвилину – процідіть напій через ситечко.
- Дайте напою кілька хвилин охолонути, і насолоджуйтесь творінням!