Як зробити смак шоколаду самогону
Щоб надати самогону делікатний смак шоколаду, достатньо 100-грамової плитки на літр дистиляту. Однак це не межа для фантазії вінокура: чим більше взяти шоколаду, тим більш насиченим буде смак підсумкового напою. Збережена копія
Процес проходить у кілька етапів:
- розламати плитку на шматочки (або натерти на тертці) і розтопити в каструлі на водяній бані (зазвичай це займає 5-6 хвилин)
- додати ванільний цукор;
- отриману масу вилити в ємність із самогоном і ретельно перемішати. …
- наполягати у холодильнику протягом трьох днів;
Збережена копія
Monte Choco, 5 років Перекладається як «шоколадна гора». Колір – глибокий бурштин. В ароматі відчутні ноти кольорів та шоколаду.