Як зробити пишні грінки

Як зробити пишні грінки

грінки з яйцем та молоком

Енергія 233 ккал
Білки 7,1 гВуглеводи 27,2 г
Жири 10,3 гВолокна 3,3 г

Найраніше відоме посилання на солодкі грінки знаходиться в Апіцієвському корпусі (лат. Apicius), збірнику латинських рецептів, датованому IV або V століттям н. е.; рецепт згадує вимочування в молоці, але не яйцях, і не дає жодної спеціальної назви, просто лат. aliter dulcia – "Інші солодкі страви".

Ще один хороший варіант – використання грінок як добавка до перших страв. Смачним і корисним хлібом при схудненні є так званий «чорний», в основі якого ячмінне або житнє борошно.

Ви могли пропустити