Як можна засмажити курку на сковороді

Як можна засмажити курку на сковороді

Викласти курку в розігріту олію. Смажити без кришки, на сильному вогні, по 2-3 хвилини з кожного боку. Олія дуже гаряча, тому шматочки відразу ж почнуть смажитися, а шкіра схопиться впевненою скоринкою. Далі потрібно зменшити вогонь до середнього та накрити сковороду кришкою. Збережена копія

сіль|соль|, чорний мелений перець.

  1. Курку розрубати на невеликі приблизно рівні порційні шматочки (близько 10 см завдовжки).
  2. Натерти м'ясні шматочки сіллю.
  3. Змішати мед, чорний перець та пряні спеції. …
  4. Обсмажити на розігрітій сковороді з двох боків до золотистої скоринки.
  5. Накрити кришкою та довести до готовності.

Куряче філе слід смажити на середньому вогні протягом 20 хвилин. Ніжки та крильця приготуються за 25 хвилин на середньому вогні. Для смаження стегенець і грудки потрібно 30 хвилин. Якщо ви готуєте курячі відбивні, обсмажуйте їх з кожного боку по 8 хвилин. Збережена копія

Ви могли пропустити