Чим корисні чорні сухарі

Чим корисні чорні сухарі

Сухарі з білих та чорних сортів хліба багаті магнієм і калієм, які беруть участь у стабілізації серцевого ритму та водно-сольового балансу. Є там і інший важливий мікроелемент – йод, що нормалізує синтез клітинами щитовидної залози тироксину і перешкоджає розвитку ендемічного зоба.28 серп. 2019 р.

Також у хімічному складі містяться величезна кількість інших корисних речовин: вітаміни групи В; амінокислоти лізин та метіонін; мікроелементи – калій, натрій, магній, кальцій, залізо, фосфор. Збережена копія

Свіжий хліб ми ковтаємо майже не розжовуючи — він м'який. А в шлунку м'якуш починає контактувати з соляною кислотою, яка взагалі-то більше призначена для перетравлення м'яса. Резюмуючи, можна сказати, що сухар або просто сухий хліб, на відміну від свіжого хліба, перетравлюється краще.

Для утримання ваги краще зовсім виключити з раціону всі продукти, виготовлені на основі рафінованого борошна: білий та чорний хліб; макарони з борошна вищого гатунку; сушіння, пряники, печива, сухарі; випічку будь-якого роду.

Ви могли пропустити