Чим корисні висівки льону

Чим корисні висівки льону

Льняні висівки багаті вітамінами групи В, Е та А, а також залізом та кальцієм. Продукт слід включати до раціону хворих на розлади шлунково-кишкового тракту, особливо при запорах.

Спосіб вживання: 25-30 грам висівки (3 столові ложки) попередньо запарюють окропом, а через 20-30 хвилин рідину зливають. Після цього кашку можна додавати практично до всіх страв, у випічку або приймати, запиваючи водою. Корисні також відвари із волокон зерна. Збережена копія

Скільки висівок можна їсти за день? Кількість висівок, що рекомендується, — не більше 30 грамів, тобто приблизно 2 столові ложки. Почніть з 1 або 2 чайних ложок на день першого тижня і поступово збільшуйте дозування. Не забувайте випивати 2 літри чистої води на день, адже висівки — це сухий продукт.

Показання для застосування: у комплексній терапії при запальних та виразкових ураженнях слизової оболонки шлунково-кишкового тракту (запалення стравоходу (езофагіт), виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, ентерит, коліт, гастрит). Запор.

Ви могли пропустити