Льняні висівки багаті вітамінами групи В, Е та А, а також залізом та кальцієм. Продукт слід включати до раціону хворих на розлади шлунково-кишкового тракту, особливо при запорах.
Спосіб вживання: 25-30 грам висівки (3 столові ложки) попередньо запарюють окропом, а через 20-30 хвилин рідину зливають. Після цього кашку можна додавати практично до всіх страв, у випічку або приймати, запиваючи водою. Корисні також відвари із волокон зерна. Збережена копія
Скільки висівок можна їсти за день? Кількість висівок, що рекомендується, — не більше 30 грамів, тобто приблизно 2 столові ложки. Почніть з 1 або 2 чайних ложок на день першого тижня і поступово збільшуйте дозування. Не забувайте випивати 2 літри чистої води на день, адже висівки — це сухий продукт.
Показання для застосування: у комплексній терапії при запальних та виразкових ураженнях слизової оболонки шлунково-кишкового тракту (запалення стравоходу (езофагіт), виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, ентерит, коліт, гастрит). Запор.
Сьогодні натуральна косметика стає все більш популярною серед тих, хто прагне доглядати за шкірою обличчя…
З настанням холодної пори року постає питання вибору теплого і комфортного одягу, який не лише…
Нарощування волосся – це популярна косметична процедура, яка дозволяє змінювати довжину та об'єм волосся. Сучасні…
Консультація з флебологом — важливий крок для вирішення проблем із венами та підтримання здоров'я ваших…
Холодильник – незаменимый помощник на кухне, обеспечивающий сохранность продуктов. Но что делать, если он перестал…
Асбокартон КАОН выделяется как передовое и инновационное решение в условиях постоянно растущих требований к строительным…