Шашлики на природі, що може бути краще
Найкраще засмажити баранячу ногу, м'ясо на реберцях або лопатку. Тільки їсти потрібно відразу з запалу зі спеки, баранина має одну неприємну властивість — швидко застигає. Яловичина. Для шашлику підійдуть вирізка, філейна частина, огузок, товстий край і тонкий край, внутрішня частина задньої ноги.24 квіт. 2022 р.
Що взяти із собою на природу до шашлику?
М'ясо, купати, курку, рибу – для смаження на мангалі.
- Сирні кульки («Мексика», рисові із сиром).
- Наггетси.
- Різноманітні закуски в рулетах із лаваша.
- Напої. Овочі беруть не тільки як свіжий салат на стіл. Деякі можна обсмажити разом із м'ясом – баклажани, кабачок, перці.
Що можна приготувати на природі, крім шашлику?
Окрім шашлику, можна приготувати різні закуски, бутерброди, канапе. А також взяти звичайний хліб, усі овочі, які забажаєте (огірок, помідори, болгарський перець). Варто подумати, які напої будуть на столі. Для такої теми підійде вино, яке можна приготувати самостійно в домашніх умовах.