Що краще пекти з конвекцією
Переваги конвекційних духовок Завдяки ефективній роботі вентилятора можна не лише готувати, а й швидко розморожувати продукти без втрати їх корисних властивостей.. Економія часу та енергії – ще одна перевага духовки з конвекцією.
Бісквіти, здобу, безе, суфле не варто випікати при конвекції, вони підгорять і не встигнуть підвестися. Відчинені дверцята духовки, навіть ненадовго, порушують режим конвекції, потоки повітря починають циркулювати неправильно, створюються зони, куди конвекція не доходить, а значить, продукт готується нерівномірно.
Як працює конвекція Вентилятор може використовуватися не тільки для приготування гарячих страв, але ще й для розморожування продуктів та для сушіння овочів та фруктів. У цьому випадку потрібно включити конвекцію без нагрівання або з мінімальною температурою. Збережена копія