Що краще пекти з конвекцією

Що краще пекти з конвекцією

Що можна приготувати у режимі конвекції Режим конвекції найкраще підійде для приготування страв із м'яса, риби, птиці та овочів. У приготуванні домашньої випічки конвекційним печам немає рівних.

Переваги конвекційних духовок Завдяки ефективній роботі вентилятора можна не лише готувати, а й швидко розморожувати продукти без втрати їх корисних властивостей.. Економія часу та енергії – ще одна перевага духовки з конвекцією.

Бісквіти, здобу, безе, суфле не варто випікати при конвекції, вони підгорять і не встигнуть підвестися. Відчинені дверцята духовки, навіть ненадовго, порушують режим конвекції, потоки повітря починають циркулювати неправильно, створюються зони, куди конвекція не доходить, а значить, продукт готується нерівномірно.

Як працює конвекція Вентилятор може використовуватися не тільки для приготування гарячих страв, але ще й для розморожування продуктів та для сушіння овочів та фруктів. У цьому випадку потрібно включити конвекцію без нагрівання або з мінімальною температурою. Збережена копія

Ви могли пропустити