Що краще приготувати з антоновки

Що краще приготувати з антоновки

Кисло-солодкий смак Антонівка звичайна – класика старовинних садів Центральної частини Росії, Уралу, Білорусі та півночі України. Центром її походження вважаються Курська та Тульська області. Кисло-солодкий смак і характерний аромат цих яблук знайомий багатьом з дитинства.

Звичайний термін знімання плодів – середина вересня. Тривалість зберігання – до 90 днів, після обробки антиоксидантами – на місяць довше. Плоди до зрілості досить міцно утримуються на дереві.

«Антонівка» – за смаком сорт унікальний і не має аналогів, але за терміном дозрівання та врожайності йому не поступаються "Марат Бусурін", "Брусничне", "Кремове", "Коричне нове", "Легенда".

Ви могли пропустити