Що краще зробити зі свинячого сала

Що краще зробити зі свинячого сала

Що можна зробити зі старим свинячим салом?

Шкварки використовуйте в яєчню або до драників, а розтоплений смалець залийте у скляну банку та зберігайте у холодильнику. Ще одним добрим варіантом використання старого сала є переробка його на заправку для борщу. Залийте шматок теплою водою і залиште на добу за кімнатної температури.

Яке сало краще товсте чи тонке?

Найсмачнішим вважається сало зі спини або з бічної частини туші, воно ніжніше і м'яке, має тонку шкірку. Сало з щоковини, шиї та голови набагато жорсткіше і має товщу шкіру. Сало з черевної частини свині рівномірно чергується м'ясними прошарками та має тонку ніжну шкірку.

Ви могли пропустити