Що можна приготувати з кавунових кірок і як

Що можна приготувати з кавунових кірок і як

Прості рецепти з використанням кавунової цедри: салат чи суп, сорбет чи смузі Натерту кавунову шкірку найшвидше використовуватиме для приготування їжі. Наприклад, для надання свіжості салату з капусти та огірка або як інгредієнт у холодних супах. Можна використати всю оболонку кавуна.

За словами медика, білі та зелені частини кавуна дуже багаті поживними речовинами, наприклад, магнієм та калієм. Також вони є добрим джерелом клітковини, яка нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.

Сушити кавуни краще за низької температури, не більше 50 градусів. У середньому сушіння кавуна близько 12 годин. Якщо ви ласун, посипте готові «чіпси» цукровою пудрою і пробуйте.

Ви могли пропустити