Що можна робити з маршмеллоу

Що можна робити з маршмеллоу

Шматочки маршмеллоу додають у салати, десерти, морозиво, прикрашають ними торти та тістечка.. Досить поширеним способом вживання є додавання невеликих шматочків маршмеллоу в какао, гарячий шоколад або каву.

Пастилки можна смажити на вогні – ця традиція прийшла до нас із Америки. У цьому випадку «мармишки» збільшуються у розмірі, стають повітряними. Маршмеллоу кладуть у какао та гарячий шоколад. Мабуть, найпопулярніший спосіб використання пастилок – приготування мастики.

✔ Збийте блендером трохи сиру, щоб він був гладким, і змішайте зі збитими вершками у співвідношенні 1:4. Додати маршмеллоу і шматочки хрумкого печива і безе. Гарно викладіть гіркою, прикрасьте м'ятою та ягодами. ✔ Какао або кава з маршмеллоу у «ресторанному» варіанті виглядатиме так. Збережена копія

Ви могли пропустити