– овочі та зелень: картопля, морква, буряк, цвітна капуста, зварені на пару або у воді та протерті (пюре, суфле, парові пудинги). Непротерті гарбуз та кабачки; — фрукти, ягоди, солодощі: у протертому, вареному та печеному вигляді солодкі ягоди та фрукти. Пюре, киселі, муси, желе, самбуки, узвари (протерті).
Сьогодні натуральна косметика стає все більш популярною серед тих, хто прагне доглядати за шкірою обличчя…
З настанням холодної пори року постає питання вибору теплого і комфортного одягу, який не лише…
Нарощування волосся – це популярна косметична процедура, яка дозволяє змінювати довжину та об'єм волосся. Сучасні…
Консультація з флебологом — важливий крок для вирішення проблем із венами та підтримання здоров'я ваших…
Холодильник – незаменимый помощник на кухне, обеспечивающий сохранность продуктов. Но что делать, если он перестал…
Асбокартон КАОН выделяется как передовое и инновационное решение в условиях постоянно растущих требований к строительным…