Categories: Поради

Скільки часу потрібно готувати курячі шлунки?

При постійному помішуванні на сковороді курячі шлунки готуються протягом 20 хвилин середньому вогні. Під кришкою та на мінімальному вогні субпродукт буде готовий через 25-35 хвилин.

admin

Recent Posts

Первый поход ребенка к парикмахеру: как исключить стресс?

Первый визит к парикмахеру может стать испытанием как для ребенка, так и для родителей. Ведь…

5 години ago

Как самостоятельно настроить часы Rolex?

Часы Rolex считаются одними из самых надежных в мире, это символ роскоши и успеха. Многие…

15 години ago

GameBridge: виробник обладнання для покерних клубів та казино

GameBridge — відомий виробник, який спеціалізується на виготовленні професійного обладнання для покеру та казино, включаючи…

1 день ago

Які переваги вбудованих шаф-купе у сучасному інтер’єрі?

Вбудовані шафи «невидимки» стали популярним вибором серед прихильників мінімалізму. Така шафа для одягу майже цілком…

1 день ago

Як аніме впливає на сучасну поп-культуру

Сьогодні аніме виходить за межі японської культури та стає одним із найпопулярніших жанрів серед молоді…

2 дні ago

Какая обстановка на рынке авто в Украине в 2024 году

Рынок автомобилей в Украине в 2024 году продолжает демонстрировать динамичное развитие, адаптируясь к новым экономическим…

2 дні ago