При виготовленні віскі може використовуватись ячмінь, жито, пшениця або кукурудза. У французькій Бретані також роблять віскі з гречки. Вміст спирту – зазвичай 40-50% об., проте деякі сорти віскі мають більшу міцність (до 60% об.).
У Шотландії технологія виробництва віскі включає 6 етапів:
Збережена копія
Традиційно для виготовлення віскі брали ячмінь. Згодом рецептуру «модернізували». Тепер у хід йдуть і інші злаки – жито, пшениця, кукурудза. Кінцевий смак та аромат віскі залежать не тільки від взятих пропорцій зерна. Збережена копія
Склад віскі. Базові інгредієнти завжди одні й ті самі: солод (пророщене зерно), дріжджі та вода. Іноді до готового напою додають трохи цукру або карамелі, але це більше відноситься до дешевих сортів. Ароматизаторів, барвників та інших хімічних добавок у цьому віскі не може бути. Збережена копія
Насос для отопления — это незаменимый элемент системы отопления, который отвечает за циркуляцию теплоносителя. Без…
Киев — невероятный город с множеством достопримечательностей, уютных парков и живописных мест, которые удобно посещать…
Хвороба Паркінсона — це нейродегенеративне захворювання, яке поступово прогресує і впливає на якість життя пацієнта.…
Для забезпечення безпеки і надійності автомобіля важливо використовувати якісне автокріплення від Auto-Krepez. Кріплення для авто…
В умовах постійного зростання цін на автомобілі в Україні, пригон авто з Європи в Україну…
Коли справа доходить до вибору сережок, золото — це завжди елегантний та безпрограшний варіант. В…