Як можна використовувати сушені ягоди годжі

Як можна використовувати сушені ягоди годжі

Найшвидший і найпростіший спосіб вживання дерези є сухі ягоди, попередньо вимивши їх у теплій воді. Дієтологи рекомендують замочувати годжі на ніч, а вранці випивати настій, що утворився., в який екстрагувалися більшість цінних вітамінів і мікроелементів плодів.

Добову дозу плодів годжі необхідно заварити в 0,5 л води. Для цього чудово підійде термос або невеликий чайник. Напій необхідно наполягати не менше півгодини, після чого вживати усередину по 1/2 склянки приблизно 2-3 рази на день. Не забудьте з'їсти ягоди після зціджування напою. Збережена копія

Фахівці рекомендують вживати червоні ягоди Годжі в ранковий час і обмежити прийом перед сном, щоб уникнути можливої ​​безсоння. Можна їсти у сухому вигляді.

Ягоди Годжі є одним з останніх ефективним та корисним суперфудів. Ягоди використовують при схудненні, при лікуванні діабету, при високому кровоносному тиску, лихоманці, при проблемах із зором. Їх їдять сирими, приготовані чи сушені, використовують у трав'яних чаях, коктейлях, смузі, соках, винах, салат, випічки. Збережена копія

Ви могли пропустити