Як можна їсти печінку миня
Застосування миня (печінки) в кулінарії Готують із нього паштети, заливні, котлети. Але особливо цінується печінка миня, вважається делікатесом. Печінка може сягати до 10% ваги всієї риби. Жирна, ніжна за смаком, підходить як закуска, начинка для пирогів (calorizator).
З миня можна приготувати юшку, його можна смажити, гасити, фарширувати, робити з нього котлети та начинку для пирогів. Особливо цінується печінка миня.
Незважаючи на високу калорійність і жирність, печінка миня сприяє очищенню кровоносних судин, поліпшенню зубів, кісток та стану шкіри.. На відміну від тварини, риб'ячий жир засвоюється в рази краще, а також містить безліч корисних мікроелементів і поживних речовин.
Минь – продукт для профілактики захворювань Легкозасвоюване дієтичне м'ясо річкового хижака містить багато речовин, необхідні підтримки здоров'я. Його готують, як будь-яку іншу річкову рибу, додаючи в супи, салати та основні страви. Збережена копія