Categories: Поради

Як правильно запікати баклажани та кабачки

Потім кожен овоч у кількох місцях проколюється виделкою. Зробити це потрібно, щоб у процесі запікання вони не луснули. Після цього кожен баклажан обмазується маслом і укладається в застелену фольгою або пергаментом форму. Час приготування – 35 хвилин при температурі 200 градусів.

Баклажани, так само як і кабачки, не їдять сирими, але з них, як і з цукіні, необов'язково знімати шкірку під час готування. Баклажани додаються в супи та в жарку, а також готуються як самостійну страву. На відміну від кабачків, вони не вимагають видалення зернят.

Баклажан і кабачок: хто тут найкорисніший По поживних речовин розбіжності у них такі: у баклажанах у 2 рази більше рослинного білка, та у 2,5 рази – харчових волокон. Примітно, що вміст корисних елементів у овочі може змінюватись. Іспанські вчені проводили експеримент із різними сортами.

admin

Recent Posts

Натуральна косметика для тіла та обличчя: секрети природної краси

Сьогодні натуральна косметика стає все більш популярною серед тих, хто прагне доглядати за шкірою обличчя…

11 години ago

Особливості вибору жіночого пуховика для активного відпочинку

З настанням холодної пори року постає питання вибору теплого і комфортного одягу, який не лише…

22 години ago

Чому важливо використовувати якісні матеріали для нарощування

Нарощування волосся – це популярна косметична процедура, яка дозволяє змінювати довжину та об'єм волосся. Сучасні…

22 години ago

Як правильно підготуватися до консультації флеболога

Консультація з флебологом — важливий крок для вирішення проблем із венами та підтримання здоров'я ваших…

22 години ago

Признаки недостатка фреона в холодильнике

Холодильник – незаменимый помощник на кухне, обеспечивающий сохранность продуктов. Но что делать, если он перестал…

22 години ago

Асбокартон КАОН – ведущее решение для надежного и эффективного строительства

Асбокартон КАОН выделяется как передовое и инновационное решение в условиях постоянно растущих требований к строительным…

2 дні ago