Як правильно збити сметану зі згущеним молоком
Загустити сметанний крем можна спеціальним загусником для вершків. Придбати такий загусник можна у звичайних продуктових магазинах. Працюємо із загусником так само, як і з крохмалем, але його знадобиться менше. Зазвичай виробник вказуємо необхідну кількість загусника на упаковці.
Густий, добре тримає форму, для тортів та інших десертів! Крем із вареного згущеного молока та сметани легкий і повітряний, не розтікається, відмінно наноситься з кондитерського мішка. Має карамельний смак та приємну кислинку.
Якщо ви використовуєте міксер, тривалість збивання має бути не більше 5-7 хвилин щоб уникнути перетворення продукту на олію. Спочатку необхідно збити сметану протягом 2 хв, щоб вона злегка збільшилася в об'ємі та стала густішою.