Як правильно зробити жульєни

Як правильно зробити жульєни

1 Курячі грудки нарізати тонкою соломкою і обсмажити. Окремо обсмажити гриби та цибулю, додати їх до обсмаженої грудки, налити в сковороду вершки та довести до кипіння. 2 Потім перекласти в кокотниці, посипати тертим сиром і запекти при температурі 180 градусів близько 10-15 хвилин. Подають жульєн гарячим, як закуску. Збережена копія

Сир у жульєні Щоб приготувати жульєн з куркою, ви можете використовувати будь-який твердий сир, але найкраще підійде сир гауда. Проте й інші тверді сири на ваш смак будуть дуже гармонійно поєднуватися з куркою і грибами, запеченими під сиром.

Кокотницю для жюльєну можна замінити таким посудом:

  • форми для запікання;
  • глиняні горщики.

Ви могли пропустити