Як приготувати бісквітний торт?

Як приготувати бісквітний торт?

Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.

  • Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
  • Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
  • Мус "Лісові ягоди" …
  • Мус "Полуниця з вершками" …
  • Мус "Соковита вишня"

Не всі бісквіти вимагають просочення. Не потребують сильного просочення бісквіти, які містять у своєму складі олію та молочні продукти, оскільки вони і так виходять досить вологими. Найчастіше такі бісквіти просочують, щоб надати корж додатковий аромат.

Візьміть міцну нитку, волосінь або зубну нитку, введіть її в надріз і починайте схрещувати кінці. Просто тягніть їх у різні боки – поступово нитка розріже бісквіт. Виходить ідеально рівний та акуратний розріз.

Ви могли пропустити