Як приготувати бісквітний торт?
Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.
- Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
- Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
- Мус "Лісові ягоди" …
- Мус "Полуниця з вершками" …
- Мус "Соковита вишня"
Не всі бісквіти вимагають просочення. Не потребують сильного просочення бісквіти, які містять у своєму складі олію та молочні продукти, оскільки вони і так виходять досить вологими. Найчастіше такі бісквіти просочують, щоб надати корж додатковий аромат.
Візьміть міцну нитку, волосінь або зубну нитку, введіть її в надріз і починайте схрещувати кінці. Просто тягніть їх у різні боки – поступово нитка розріже бісквіт. Виходить ідеально рівний та акуратний розріз.