Як приготувати домашні котлети з фаршу на сковороді?

Як приготувати домашні котлети з фаршу на сковороді?

  1. Хлібний м'якуш (без скоринки) розібрати на волокна, залити половиною склянки води, замочити на 5 хвилин|мінути|. …
  2. Цибулю дрібно подрібнити.
  3. М'ясо пропустити через м'ясорубку на великій решітці.
  4. Додати хлібний м'якуш (разом із водою), яйце, цибулю. …
  5. Фарш добре перемішати. …
  6. Даємо фаршу відпочити 10-15 хвилин.

Збережена копія

Для того щоб вийшли ніжні та соковиті котлети, обов'язково слід фарш вимішати та відбити. Це наситить його киснем. Коли формуватимете котлети, можна всередину покласти невеликий шматочок олії. Також можна опустити котлети у яєчні білки перед обсмажуванням.

Можна замінити білий хліб на манну крупу або вівсяні пластівці, але при цьому додати трохи води, щоб крупа не тягнула він м'ясні соки, інакше котлети після смаження швидко стануть жорсткими. У котлети замість хліба можна додати натертий на дрібній тертці і віджата картопля.

Ви могли пропустити