Як приготувати картоплю фрі?
Смажте заморожену картоплю фрі на сковороді. Після закипання олії опустіть у сковороду невелику порцію замороженої картоплі. Олія повинна повністю покривати шар картоплі. Обсмажуйте 5-8 хвилин до золотистого кольору. Збережена копія
Розморожувати картоплю не потрібно. Співвідношення картоплі та олії має бути 1:10 і одна порція картоплі не може бути обсмажена двічі. Температура олії не повинна бути нижчою за 175-190 градусів, а після приготування картоплю необхідно відразу подавати, попередньо посоливши.
Так, готувати можна. Ось можливий варіант приготування такої картоплі: Морозиво потрібно швидко вимити, почистити і нарізати кружальцями або пластинами по 4-5мм. Не слід чекати, поки картопля розморозиться та розкисне.