Як приготувати плов швидко в каструлі
Скільки варити плов під кришкою?
Скільки часу тримати плов під кришкою? Залишаємо каструлю на маленькому вогні із закритою кришкою 20 хвилин. Після закінчення двадцяти хвилин вимикаємо вогонь, знімаємо каструлю з плити. Відкриваємо кришку, витягаємо голівку часнику (викидаємо) і тепер перемішуємо рис із м'ясом, цибулею та морквою.
Чи можна готувати плов у каструлі з нержавіючої сталі?
Для плову бажано не використовувати емальований посуд – в ньому м'ясо та спеції можуть пригоріти та прикипіти на дно. І при спробі відчистити дно можна пошкодити емаль. Краще беріть каструлі з нержавіючої сталі або з антипригарним покриттям. Збережена копія