Як приготувати заморожену цвітну капусту швидко і смачно
Закип'ятіть у каструлі воду. Зверху розмістіть друшляк, сито або спеціальну підставку для варіння на пару так, щоб вони не торкалися води. Викладіть туди цвітну капусту та накрийте кришкою. Готуйте овоч на середньому вогні 15-20 хвилин, залежно від бажаної м'якості.
Як готувати суцвіття кольоровий капусти після заморожування Заморожену цвітну капусту перед приготуванням не потрібно розморожувати. Додавайте заморожені суцвіття прямо в страву, що готується, наприклад, в запіканки і рагу; варіть її, запікайте чи смажте.
Тримати капусту в окропі слід 3 хвилини, не більше. Після цього її можна відправити під холодну воду. Якщо ви таки переживаєте, що капуста при розморожуванні в мікрохвильовій печі втратить свої властивості, її можна розморозити при кімнатній температурі, або опустивши в прохолодну воду.