Як швидко розморозити шашлик у цеберці
Розморожуємо у гарячій чи холодній воді Тоді шматок буде в комфортній температурі, не втратить свіжість, і при цьому рівномірно розморозиться. Це найпопулярніший метод. Якщо ви використовуєте цей спосіб розморожування, краще залишити м'ясо у воді на ніч.
Однак якщо тобі потрібно швидко розморозити м'ясо, найкраще використовувати мікрохвильову піч або миску з холодною водою. Щоб розморозити м'ясо в холодильнику, дістань його з морозильної камери і залиш у холодильнику не менше ніж на вісім годин.
Розморожувати м'ясо в мікрохвильовій печі Для цього шматок яловичини, свинини або птиці опускають у ємність, накривають тарілкою і ставлять у мікрохвильову піч на 3 хвилини в режимі розморожування. Потім шматочок перевертають і знову відправляють на 3 хвилини. Процес повторюють кілька разів. На це йде 15-30 хвилин.