Як швидко та смачно замаринувати м'ясо яловичини

Як швидко та смачно замаринувати м'ясо яловичини

Що потрібно зробити, щоб м'ясо яловичини було м'яким?

+1

  1. Викладіть яловичину на розпечену сковороду. Обсмажте на сильному вогні 3-5 хвилин.
  2. Додати трохи води, накрити кришкою і зменшити вогонь. Наріжте корінь імбиру та покладіть його гасити разом з м'ясом.
  3. До складу імбирного соку входить речовина, яка розкладає протеїни та робить тверде м'ясо м'яким.

Скільки часу потрібно маринувати яловичину?

Зробити м'ясо ще більш ароматним, соковитим та смачним допомагає маринад. Молоду яловичину досить потримати в ньому пару годин, а старій буде потрібно не менше 6 годин. Хоча і молоде, і старе м'ясо можна залишити у маринаді на добу і навіть дві. Так воно стане ще соковитішим і ароматнішим.

Ви могли пропустити