Categories: Поради

Як швидко та смачно замаринувати м'ясо яловичини

Що потрібно зробити, щоб м'ясо яловичини було м'яким?

+1

  1. Викладіть яловичину на розпечену сковороду. Обсмажте на сильному вогні 3-5 хвилин.
  2. Додати трохи води, накрити кришкою і зменшити вогонь. Наріжте корінь імбиру та покладіть його гасити разом з м'ясом.
  3. До складу імбирного соку входить речовина, яка розкладає протеїни та робить тверде м'ясо м'яким.

Скільки часу потрібно маринувати яловичину?

Зробити м'ясо ще більш ароматним, соковитим та смачним допомагає маринад. Молоду яловичину досить потримати в ньому пару годин, а старій буде потрібно не менше 6 годин. Хоча і молоде, і старе м'ясо можна залишити у маринаді на добу і навіть дві. Так воно стане ще соковитішим і ароматнішим.

admin

Recent Posts

Натуральна косметика для тіла та обличчя: секрети природної краси

Сьогодні натуральна косметика стає все більш популярною серед тих, хто прагне доглядати за шкірою обличчя…

13 години ago

Особливості вибору жіночого пуховика для активного відпочинку

З настанням холодної пори року постає питання вибору теплого і комфортного одягу, який не лише…

24 години ago

Чому важливо використовувати якісні матеріали для нарощування

Нарощування волосся – це популярна косметична процедура, яка дозволяє змінювати довжину та об'єм волосся. Сучасні…

24 години ago

Як правильно підготуватися до консультації флеболога

Консультація з флебологом — важливий крок для вирішення проблем із венами та підтримання здоров'я ваших…

24 години ago

Признаки недостатка фреона в холодильнике

Холодильник – незаменимый помощник на кухне, обеспечивающий сохранность продуктов. Но что делать, если он перестал…

24 години ago

Асбокартон КАОН – ведущее решение для надежного и эффективного строительства

Асбокартон КАОН выделяется как передовое и инновационное решение в условиях постоянно растущих требований к строительным…

2 дні ago