Як збити кокосове молоко для приготування ніжної пінки
Кокосове молоко – це популярний інгредієнт у кулінарії, який можна використовувати в різних стравах, починаючи від солодощів і закінчуючи соусами та супами. Хоча звичне видовище — рідке кокосове молоко, але багато людей замислюються про можливість збити його та надати йому консистенції вершків.
Секрет збитого кокосового молока полягає у його складових. Тверда частина кокосу містить жири, які дозволяють отримати пишну та ніжну консистенцію. Основне завдання збивання – розділити жирну частину від рідини. Однак збите кокосове молоко не буде таким самим стабільним, як збиті вершки на коров'ячому молоці.
Як збити кокосове молоко у домашніх умовах? Все починається із купівлі консервованого кокосового молока. Краще вибирати продукти з високим вмістом жиру, щоб досягти найкращого результату. Перед збиванням продукт необхідно охолодити в холодильнику кілька годин або навіть на ніч. Потім відкрити банку та акуратно перелити рідину в окрему контейнер.
Питання | Відповідь |
---|---|
Чи можна збити кокосове молоко? | Так, кокосове молоко можна збити. |
Як збити кокосове молоко? | Для збивання кокосового молока його необхідно попередньо охолодити в холодильнику, потім зняти верхній жирний шар і збивати збивачем або міксером до отримання піни. |
На що можна використати збите кокосове молоко? | Збите кокосове молоко можна використовувати як крем для тортів і тістечок, додавати в каву, чай, коктейлі або використовувати в кондитерських рецептах замість звичайного масла або вершків. |
Чи можна збити кокосове молоко без охолодження? | Так, але охолодження кокосового молока перед збиванням допоможе отримати більш стабільну піну і "вершкову" консистенцію. |
Чи є альтернативи кокосовому молоку для збивання? | Так, є альтернативи кокосовому молоку для збивання, наприклад, рослинні молочні продукти на основі горіхів, сої або рису. |
Якщо готуєте заздалегідь – пізніше кокосові вершки можна акуратно збити за допомогою віночка або міксера до повітряного стану.8 жовт. 2021 р.
Чи можна збити кокосове молоко у піну?
Кокосове та бананове добре збивається в пінкуале підходять більше для любителів солодкуватих напоїв. А у складі кокосового та бананового молока Velle за рахунок ферментації та інгредієнтів ви не знайдете цукор зовсім. Соєве молоко – досить нейтральний смак і більше складнощів із температурою нагрівання.
Як правильно збити кокосове молоко?
Збивайте пінку капучінатором на мінімальній потужності секунд 20-30. Якщо перезбити, то молоко може перетворитися на грудочки, а рідка фракція кокосового молока відокремитися — все ж таки пам'ятають, що натуральне кокосове молоко неоднорідне; Не потрібно сильно елозити віночком, не занурюйте капучинатор глибоко.
Чи можна використовувати кокосове молоко замість звичайного?
Користь кокосового молока – Містить вітаміни C, E, B1, B3, B5 і B6, а також залізо, селен, кальцій, магній та фосфор. — Не містить лактози, тому може замінити звичайне молоко, якщо у вас алергія або ви дотримуєтеся безлактозної дієти.