Як зробити крем із 20 сметани
Жирність сметани має становити не менше 20%; … Його можна зробити за допомогою звичайної ложки без міксера.
- Візьміть 550-600 мл охолодженої сметани, вилийте в друшляк на 4 шари марлі та залиште на 30 хвилин стікати. …
- Склянку цукру 250 г бажано перетерти на кавомолці в цукрову пудру, інакше збивати доведеться довго.
Для сметанного крему найкраще підійде сметана 30% жирності, хоча таку складно знайти в звичайних магазинах, але і 20% сметана. відмінно підійде.
Для цього візьміть 9-12 г желатину (один пакетик), розчиніть у воді, після чого трохи підігрійте, доведіть до повного розчинення, остудіть і введіть у кисломолочну основу. Після чого поставте крем у холодильник на 15-20 хвилин: повністю охолодившись, сметана стане густою.