Як зробити меню вимога

Як зробити меню вимога

Відповідно до п. 4 Положення про організацію діяльності медичної сестри дієтичної, затвердженої Наказом N 330, медична сестра дієтична під керівництвом лікаря-дієтолога та за участю завідувача виробництва готує меню-розкладку (або меню-вимогу). Власне, меню-розкладка (ф.

Меню-вимога на видачу продуктів харчування оформляється для відпуску продуктів харчування. Форма документа повинна відповідати нормам розкладки та даним про кількість осіб, що задовольняються. Заповнювати таке меню потрібно щодня. Збережена копія

Підписують форму бухгалтер, дієтолог або дієтсестра, комірник, кухар та відповідальний виконавець (особа, призначена наказом по установі).

Ви могли пропустити