Як зробити нареченого мастики

Як зробити нареченого мастики

1. Якщо фігури потрібні для прикраси торта, який ви готуєте (або купили, але не плануєте з'їсти одразу), то пластична маса може зберегти свої властивості як продукт до двох тижнів.

Цукрову масу розкотіть у тонкий пласт і перенесіть на торт. Акуратно притискайте покриття долонями або кондитерським шпателем, намагаючись не залишати на поверхні вм'ятин. Щоб на торцях торта не було складок, розкачуйте мастику із великим запасом.

У жодному разі не можна класти мастику на йогурний крем, креми зі збитими вершками, сметанні креми тощо. Можна використовувати під мастику будь-які креми з додаванням олії (наприклад масло+згущене молоко, крем шарлотт, заварний, ганаш і т.д.

Ви могли пропустити