Як зробити оладки легко
Оладки виходять сирими, якщо ви смажите їх на дуже сильному вогні. У цьому випадку вони підгоряють зверху, але не встигають пропікатися всередині. Ідеальні оладки потрібно смажити на середній температурі, близькій до мінімальної і лише під кришкою.
Найчастіше причина полягає в тому, що додаються не всі потрібні інгредієнти. Наприклад, важко приготувати пишні оладки, якщо не ввести до рецептури дріжджі. Після приготування дають "відпочити" 20-30 хвилин і приступають до приготування. Також варто пам'ятати, що для настоювання тесту потрібна висока температура.
Рецепт оладок на сироватці
- У глибоку миску розбиваємо куряче яйце. …
- Злегка збиваємо цю масу за допомогою кухонного віночка.
- Всипаємо трохи просіяного борошна. …
- Таким же чином вводимо і все пшеничне борошно, що залишилося. …
- Сироватку підігріваємо, всипаємо в неї харчову соду. …
- Вводимо в тісто всю сироватку.