Як зробити помаранчеве пюре
Що робити? Викладіть рідке пюре в каструлю і постійно помішуйте на повільному вогні, щоб випарувалася зайва рідина. Якщо маса все ще рідка, можете додати кукурудзяний крохмаль або картопляне пюре швидкого приготування (по половині чайної ложки за раз)щоб вона загуснула до бажаної консистенції.
Як пюрувати інгредієнти Розбавляти пюре можна молоком, вершками, відваром, у якому готувалися овочі. Головне — не перестаратися, бо вийде суп. Для веганського пюре можна використовувати рослинне молоко з відповідним смаком та оливкову олію.
Після тривалих та численних експериментів розроблено таку технологію:
- Викладене на сковорідку для розігріву пюре необхідно ПОВНІСТТЮ пром'яти вилкою, …
- Додати трохи (1-3 ст. …
- Те, що вийде в результаті, буде вже трохи схоже на пюре. …
- Тепер увесь час заважаємо.