Categories: Поради

Як зробити радянський омлет

Завдяки соді він стає неймовірно пишним.. До того ж наявність компонента в рецепті не дасть страві осісти під час подачі. Якщо ж додати обидва інгредієнти, то омлет вийде пишним та щільним.

Чим менший радіус сковороди, тим пишніше виходить омлет. Шанувальники цієї страви давно зрозуміли, що омлет росте вгору, а не вшир. Якщо сковорода велика, то він просто розпливеться її площиною і навряд чи підніметься навіть у духовці.

У класичному варіанті омлет готовий, коли знизу з'явилася трохи золотиста тонка скоринка, а зверху центр залишився трохи рідкуватим, ніби недоготовленим..

admin

Recent Posts

Натуральна косметика для тіла та обличчя: секрети природної краси

Сьогодні натуральна косметика стає все більш популярною серед тих, хто прагне доглядати за шкірою обличчя…

6 години ago

Особливості вибору жіночого пуховика для активного відпочинку

З настанням холодної пори року постає питання вибору теплого і комфортного одягу, який не лише…

17 години ago

Чому важливо використовувати якісні матеріали для нарощування

Нарощування волосся – це популярна косметична процедура, яка дозволяє змінювати довжину та об'єм волосся. Сучасні…

17 години ago

Як правильно підготуватися до консультації флеболога

Консультація з флебологом — важливий крок для вирішення проблем із венами та підтримання здоров'я ваших…

17 години ago

Признаки недостатка фреона в холодильнике

Холодильник – незаменимый помощник на кухне, обеспечивающий сохранность продуктов. Но что делать, если он перестал…

17 години ago

Асбокартон КАОН – ведущее решение для надежного и эффективного строительства

Асбокартон КАОН выделяется как передовое и инновационное решение в условиях постоянно растущих требований к строительным…

1 день ago