Завдяки соді він стає неймовірно пишним.. До того ж наявність компонента в рецепті не дасть страві осісти під час подачі. Якщо ж додати обидва інгредієнти, то омлет вийде пишним та щільним.
Чим менший радіус сковороди, тим пишніше виходить омлет. Шанувальники цієї страви давно зрозуміли, що омлет росте вгору, а не вшир. Якщо сковорода велика, то він просто розпливеться її площиною і навряд чи підніметься навіть у духовці.
У класичному варіанті омлет готовий, коли знизу з'явилася трохи золотиста тонка скоринка, а зверху центр залишився трохи рідкуватим, ніби недоготовленим..
Сьогодні натуральна косметика стає все більш популярною серед тих, хто прагне доглядати за шкірою обличчя…
З настанням холодної пори року постає питання вибору теплого і комфортного одягу, який не лише…
Нарощування волосся – це популярна косметична процедура, яка дозволяє змінювати довжину та об'єм волосся. Сучасні…
Консультація з флебологом — важливий крок для вирішення проблем із венами та підтримання здоров'я ваших…
Холодильник – незаменимый помощник на кухне, обеспечивающий сохранность продуктов. Но что делать, если он перестал…
Асбокартон КАОН выделяется как передовое и инновационное решение в условиях постоянно растущих требований к строительным…