Як зробити смак шоколаду самогону

Як зробити смак шоколаду самогону

Щоб надати самогону делікатний смак шоколаду, достатньо 100-грамової плитки на літр дистиляту. Однак це не межа для фантазії вінокура: чим більше взяти шоколаду, тим більш насиченим буде смак підсумкового напою. Збережена копія

Процес проходить у кілька етапів:

  1. розламати плитку на шматочки (або натерти на тертці) і розтопити в каструлі на водяній бані (зазвичай це займає 5-6 хвилин)
  2. додати ванільний цукор;
  3. отриману масу вилити в ємність із самогоном і ретельно перемішати. …
  4. наполягати у холодильнику протягом трьох днів;

Збережена копія

Monte Choco, 5 років Перекладається як «шоколадна гора». Колір – глибокий бурштин. В ароматі відчутні ноти кольорів та шоколаду.

Ви могли пропустити