Як зробити солодкий тайський соус

Як зробити солодкий тайський соус

У тайських соусів зазвичай яскраво виражений пекучий, пряний, кисло-солодкий смак. З додаванням кокосового молока смак соусу стає м'якшим.

Соус Sweet & Sour (Кисло-солодкий) чудово підходить для швидкого приготування м'яса та птиці. М'який пряний смак із вираженими фруктовими нотками, у поєднанні з ніжною м'якоттю обсмаженого м'яса, створює неповторно яскраву смакову композицію.

У соусі Чилі Світ Сен Сой Преміум ідеально збалансовано екстремальні смаки – солодкий і пекуче-гострий. Майстерні тайські кухарі поєднують такий соус з морепродуктами, птахом і навіть фруктами (наприклад, з папаєю). Соус Чилі Світ підійде навіть до найпростішої страви.

Ви могли пропустити