Для чого корисне гусяче яйце

Для чого корисне гусяче яйце

Гусяче яйце містить антиоксидант лютеїн, кальцій, мідь, залізо, вітаміни А, D, Е. Страви з гусячим яйцем позитивно впливають на нервові закінчення, зміцнюють мозок та сприяють виведенню холестерину із судин. Продукт корисний для зору, пам'яті та імунітету.

Що корисніше куряче або гусяче яйце?

Куряче та перепелине яйце є більш дієтичним продуктом: куряче – калорійність 162, перепелине – 158 ккал. Зміст протеїну найбільший у гусей – 14%. На другому місці – качки (13.7 %), на третьому – перепели та кури (13.1 та 12.8 % відповідно). Лідерами за вмістом вуглеводів є гуси та качки (1.2 %).

Чи можна смажити та їсти гусячі яйця?

Хоча розмір гусячого яйця та більше звичних нам курячих яєць, це не заважає використовувати його в їжу. Смажити чи варити цей продукт цілком можна. Збережена копія

Ви могли пропустити