І чого роблять ролтон
До вермішелі «Роллтон» всі приправи виготовляються зі звичних нам продуктів – натуральних овочів: моркви, цибулі, паприки, горошку, а також м'яса. Усі компоненти проходять процес дегідрування (висушування). Також до локшини додаються соуси на основі рослинної олії, томатної пасти, прянощів та води.16 Гру. 2020 р.
У локшини та вермішелі «Роллтон» (м'ясної та курячої) до макаронних виробів додається яловичина сушена / курка. Плюс відповідні ароматизатори. У переліку інгредієнтів Big Bon "яловичина + соус томатний" також вказана сушена яловичина. Збережена копія
Опис Склад: вермішель (борошно пшеничне в/с, олія рослинна, сіль, вода питна, стабілізатори (карбонат калію, Е452i), регулятор кислотності (Е451i));
Як роблять локшину швидкого приготування
- Борошно, воду та сіль змішують та формують тісто.
- Розкочують його в тонкі листи, нарізують на довгі смужки.
- Потім локшину готують на пару або варять – саме тому ми отримуємо її фактично готову до вживання.