Що роблять з індички

Що роблять з індички

Чим індичка відрізняється від курки індичка більша (9-11 кг) і більш м'ясиста, з білою шкірою; курка менша (1,5–7 кг), шар м'яса тонший, шкіра тепліших відтінків..

Тут індичка знову перемагає – холестерину в ній 62 мг, а в курці – 64. Та ж ситуація із вмістом жирів: у 100 г філе індички їх всього 0,7 г, а курки – 2,6 г. М'ясо індички краще засвоюється і набагато рідше стає алергеном. Тому за інших рівних вона стане кориснішим інгредієнтом раціону, ніж курка.

Дотримуючись другої теорії: індичкою слід називати – готове блюдо, м'ясний продукт, індичка – це жива особина, жіночого роду. На нашій території прийнято дотримуватись саме її.

Ви могли пропустити