Тархун трава що робити
Ефірне масло тархуна додають в оцет, який використовують у маринадах при консервації гарбуза, огірків, засоле капусти, замочуванні яблук, груш або просто як заправку для печериць, спаржі, квасолі, цвітної капусти, м'яса краба або телятини.9 квіт. 2010 р.
Сухий тархун підходить як приправа до м'ясних і рибних страв, майонезів, а свіжий використовують для соусів, салатів, страв з птиці, м'яса та яєць, для солодких пирогів та курячих супів. Тархун є одним із основних інгредієнтів грузинського блюда чакапулі. Збережена копія
Як приготувати "Чай з тархуном та м'ятою" Видаліть листочки зі стебел і злегка потисніть руками, щоб виділився сік. Викладіть імбир, лимон, м'яту та тархун у чайник для заварювання. Влийте гарячу воду. Залишіть настоятися на 15 хвилин.
Гілочки естрагону помістіть у целофановий пакет, випустіть повітря, засуньте застібку або щільно зав'яжіть мішечок. Заморозьте. Тримайте при тій же температурі. Обірвіть листочки у тархуна, розкладіть їх для просушування в темному місці.